Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Lite upp. Lite ner. Men mest fram.

 
 
Motljusbild (vilket gör den svårredigerad) vid stranden som Lillan tog för någon eftermiddag sedan. En fin cykletur i kvällssolen. Tyvärr övergav den där sköna värmen oss under gårdagen och yllekavajen fick åka på igen. Men är det april, så är det och väderläget är lika ombytligt som humöret. Upp och ner och ner och upp. Stressad och lugn, energilös och pigg. Ja...jag kan inte riktigt bestämma mig och känslorna åker lite berg och dalbana. Skulle tro att det är vårens intågande som gör mig något vilsen. Jag kisar mot solen och försöker liksom vänja mig vid vidderna.
 
Tankar idag:: Att jag under livets gång varit tvungen att ta livsavgörande beslut. Valen har inte varit enkla. Eller självklara för den delen. Och Ibland kommer man till vägskäl när det svårt att veta om man ska hålla kvar, fortsätta den inslagna vägen....eller om det bara är slöseri med tid.
Att ta den lätta vägen, eller den medelvägen, har inte varit min melodi, men samtidigt. Det i det svåra passagerna jag känt mig som mest fri, Konstig ekvation...men så är det. Att följa sitt hjärta kan göra ont, men är utvecklande och frigörande många gånger. 
Och nu. Så här långt in i livet. Något sorgkantad men på rätt väg.
En skön, skön känsla.
 
Och så ska jag sitta i möte, undervisa elever, följa med min son till sjukgymnasten och packa väskor inför Tysklandsresan. Bland annat. Inget märkvärdigt alltså.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Livet och de val man gör formar en onekligen, och i mina ögon gör de en oftast bara starkare och hjälper en att hitta rätt, ibland går det fort och för vissa tar det en tid, dessutom tror jag aldrig att man blir "klar" utan att man formas och ändras och växer som person livet igenom, det hoppas och tror jag i alla fall. Såg härligt ut med cykeln, hemma kom det 2 dm nysnö, så jag är glad att jag är i Göteborg och njöt av sol och vitsippor i går, i dag öser dock regnet ner... mindre skoj. Men jag tog min tur i slottskogen!!! Ett bra val ;-D KRAMAR!
Kommentar postad
Inget märkvärdigt kanske men en hel del tycker jag. Kram Anette