Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man är tillbaks i måndag och har bestämt sig för en klänning.

 
 
Måndag. Tillbaks på jobb bland elever och kollegor. På tal om kollegor ser ni dem här ovan i olika kostym...ha ha. Den översta bilden är från Halmstad då vi samlades iförda badrockar för ett sent möte. Den andra bilden är från i fredags då vi avslutade arbetsveckan med afterwork på Godset i Lund.
Jag har de bästa arbetskamrater och de är alla skyldiga till att jag trivs så bra på mitt jobb. Guld värda!
 
För övrigt försöker jag hålla ihop mig själv i det som är och som ligger framför. Känner att jag tappat lite av den strukturella tillvaro jag befann mig i, i början av terminen. Många tankar som flyger och far och har svårt att landa rätt och det är mycket och många jag ska räcka till för och orken tryter emellanåt. Puh! 
Nåväl. Jag försöker strukturera upp tillvaron med hjälp av min svartvita skrivbok inhandlad i somras när jag var i Köpenhamn med Ann-Louise och det hälper en del. En hel del faktiskt. Faktum är att ju mer planlagd och målinriktad jag är, desto större frihet upplever jag.
 
 
 
 
 
Och nu är det bestämt och beställt! Efter mycket obeslutsamhet (hur svårt kan det va?)i alla fina klännigar som finns, bestämde jag mig till sist för denna gröna klänning som jag kommer servera kaffe ocj kakor i, i sommar på cafeet. Klänningen kommer från King Louie. Visst är den fin?
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Underbar klänning!
Svar: Visst är den:-)
cecce
Kommentar postad
Waooo,så vacker du kommer bli ♡ ...
/Kramen finaste & all lycka till dig!
Ramona
Kommentar postad
KRAAAAM! Klänningen passar bra i Lusthuset tycker jag :-)
Svar: Ha ha! Mmm….lusthusklänningar gillas:-)
Kram! Hoppas vi ses snart. Längtar efter er<3
cecce
Kommentar postad
Vilken fin klänning!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben