Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man haft födelsedag.

 
Idag blev jag väckt av morgontrötta men skönsjungande röster! Kunde inte börjat min första morgon hemma på ett bättre sätt. Presenter (bland annat en önskvärd bakbok) och födelsedagskort och en fantastiskt god frukost väntade på mig med efterföljande sköna samtal och avsnitt av Greys Anathomy med dottern som jag knappt träffat på hela sommaren. 
 
 
 
Underbart att ha hela familjen samlad igen. Har saknat dessa fyra under vistelsen i Oskarshamn.
 
Annars idag en något annorlunda födelsedag, mestadels spenderad i tvättstugan och bland väskor och påsar med allsköns bakprylar, kakfat och annat jag haft med mig från kafeet. Jag har dock blivit firad (förutom av mina barn) av systern som kom förbi på en fika (läs: tog fel av firandet för födelsedagfirandet som är flyttad till morgondagen av praktiska skäl) och av släkt och vänner som ringt och grattat mig. Tack alla som tänkt på mig idag.
 
I morgon...eller rättare sagt idag då klockan redan passerat midnatt, kommer föräldrar och syskon med familjer hit för att äta smörgåstårta och annat smått och gott som jag förhoppningsvis hinner fixa till under morgondagen. Ska bli roligt att träffa alla igen.
 
Jag vet att en del av er väntar på recept på Casablancatårta och Festivalbakelser och jag ska försöka hinna skriva ner recepteten så fort firande är avklarat, tvätthögar minskat och jag landat i hemmavarandet. Om några dagar åker jag till Stockholm för att avsluta mitt sommarlov i moster och morbrors fina hem vid havet. Ser verkligen fram emot att få bara vara i sommar, ledighet och allmän stillhet. Känns välbehövligt just nu även om alla tvätthögar tyder på ett aktivt liv, stökigheten i tillvaron på ett levande hem och tillgängligheten i sociala miljöer på många vänner. Jag är oändligt lyckligt lottad.
Men nu är jag trött och sängen känns osedvanligt välkommen. Hoppas bara på att yngsta dottern och hennes övernattningskompis ska känna detsamma...ha ha!
 
Hörs igen.
Kram Cecce
Kommentar postad
Så mysigt. ...grattis lite så här. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben