Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man slår sig ner bland blommor, fjärilar och en och annan kruka - Ekbacken939!

 
I fredags hälsade jag på Monika som driver denna lilla fina trädgårdsbutik i Lomma - Ekbacken939! Konstigt det där...ibland missar man det bästa i sitt närområde. Trots att jag bor så nära, har jag aldrig varit här tidigare. Tack vare att jag träffade Monica i samband med planeringen av Erikas bröllop fick jag tillfälle att komma hit, slå mig ner bland alla blomster, spatsera runt i butiken och förundras över alla fina saker och få en pratstund med Monica. Alltid trevligt med nya bekantskaper. Vi hade dessutom en hel del gemensamt och ideerna spirade där mellan rosor, fjärilar och vackra krukor ända tills regnet anföll oss och vi fick springa åt var sitt håll för att undkomma allt det blöta.
 
 
 
 
 
Välkommen in!
 
 
Här kan man hitta massor av fina saker. Både till sig själv eller som present till någon man tycker om.
 
 
 
 
Bor ni i närheten eller har vägarna förbi tycker jag absolut ni ska kika in! Här hittar du både växter, krukor och trädgårdstillbehör och annat smått och gott till hemmet.
 
Brottas lite med tiden denna söndag, då jag tänkt jag skulle hinna med en del. Har i alla fall hunnit både storhandla och laga en stor laddning lasagne, som nyss avnjutits kring köksbordet. Önskar just nu en dags extra helgdag då det känns som om jag så mycket viktiga saker jag vill hinna med. Nåväl, jag har haft en skön och avkopplande helg och det kommer fler lediga dagar. Nu ska jag skynda mig ner i tvättstugan innan tvättiden rinner iväg till någon annan.
 Så får det bli.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Vilket otroligt vackert ställe :-)
Vilken oas!

Vet du vad det blir till middag här?
Lasange.. blev så sugen när jag såg det kortet du la upp på ig igår på din lasange :-)

Ha en fin dag!
kram
Kommentar postad
Vad mysigt det se ut. Kram Anette
Kommentar postad
Vilken mysig butik!!
Kram