Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man planerar hemfärd och har bakat en Margaretatårta till Magdalena.

 
Dagens tårta!
En Margaretatårta till Magdalena! Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassa och färska bär! 
 
 
 
Så här ser tårtan ut innan garnering. Vi skär nämligen alltid tårtorna i lagom stora serveringsbitar innan vi dekorerar. Inte så roligt att glömma uppskärningen då man dekorerat tårtan. Har hänt mig ett antal gånger och då är det bara att plocka av garnityren (om det går...) och börja om ingen.
 
 
 
Imorgon torsdag åker jag en snabb vända ner till skåne för att lämna av den här lilla damen. Hon har livat upp min tillvaro här i dryga två veckor, men nu är det dags för en helg hos pappa. Kommer sakna henne, så klart men vi ses snart igen. Drygt en vecka kvar av vårt öppethållande här i trädgårdskafeet och tiden fram tills dess kommer att gå fort.
 
 
Saknar även de här två, som under tiden jag är och jobbar på kafeet har roat sig i Italien med min syster och svåger.
Lite avis är jag allt....
 
Nu håller jag tummarna för att allt går bra här på kafeet under mitt frånfälle. Blir en del merjobb för Charlotte men jag är säker på att hon klarar det galant. Och så har vi duktiga tjejer i kök och servering så jag är inte så orolig.
Men ändå, Känns inte helt bra att lämna mitt i veckan då vi har som mest att göra. Samtidigt är det viktigt att familjelogistiken fungerar. Ett ständigt dilemma som ni förstår.
 
Kram Cecce
Y
Kommentar postad
Kör försiktigt vännen! Caféet finns kvar och väntar på dig! Kram!
Svar: Tack! Jag åker tåg så jag håller mig till tidtabellen😊 Kram!!!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben