Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man känner sig välkommen och redo att sätta igång.

 
De sista milen var lite sega, så denna skylt var välkommen! Tack, tack! Härligt att vara här igen!
 
 
Mötte upp Charlotte på Konditori Nilsson för att käka lunch och för lite planering av de kommande dagarna. Mycket ska hinnas med innan öppningsdags på onsdag.
 
 
Voila! "Mitt" nya kök där jag ska hålla till en hel del i sommar och baka en massa. Känns bra med lite mer utrymme än i fjol då vi bakade hemma i Charlottes kök. Framför allt blir det skönt för familjen att få ha sitt kök ifred skulle jag tro. Ett bra kök är a och o när man ska producera kakor och bakverk till en strid ström av cafebesökare.
 
 
Min favorithylla i cafeet! Lakritsen är på plats igen. Här ser ni burkar från både Haupt Lakrits och från Lakritsfabriken i Ramlösa som går att köpa i cafeet.
 
 
Sen satte vi igång med att baka...
 
 
...och tog en tur i stan med omnejd för att göra lite extra reklam för vårt trädgårdscafe. Viktiga saker det där.
 
 
Passade samtidigt på att njuta av den storslagna vyn nere vid Havsslätt. Oskarshamn är en vacker stad!
 
 
Det har varit en lång dag, och jag har ägnat kvällen åt att installera mig i det gula lilla trähuset beläget på samma gata som cafeet och prata lite med barnen som befinner sig på lite olika håll. De två äldsta klarar sig bra hemma på egen hand och de yngre bor denna vecka hos sin pappa. Saknar dem lite så klart, men samtidigt är det skönt att få börja första veckan med att koncentrera sig på cafeuppdraget. Ser fram emot de kommande dagarna och känner mig laddad för att få sätta igång med det roligaste jag vet: Att baka de godaste kakor och förhoppningsvis skapa en njutbar stund för alla som kommer hit. Välkommen om du har vägarna förbi!
 
Nu ska jag sova och tanka ny energi inför en spännande morgondag. Besök av hälsomyndigheten står på schemat och vi ska ta emot vår första varuleverens.
 
Kram Cecce
Ramona
Kommentar postad
Välkommen! Vi har saknat dig och cafét! ilket härligt kök du får rumstera om i denna gång! Hoppas du hinner vara lite på cafét oxå ! Lycka till!
Kommentar postad
Vad spännande, och så mycket gott ni kommer att baka!
Kram!
Lisa

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben