Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Lite nytt i en lyckad måndag.

 
Har ni sett de nya bilderna i headern? Det är Alexandra som pysslat lite med designen här inne. Det har sannerligen inte varit lätt att välja ut bilder till bildspelet, även om man kan tycka att det skulle vara en enkel historia. Jag bläddrat igenom mitt bildarkiv från sommarens caféverksamhet uppifrån och ner ett antal gånger. Skulle vilja ha med ovanstående bild då jag älskar känslan i bilden. Glädjen över ett nystartat café. Sommar. Framtidstro. Vänskap.
Tyvärr var bilden inte i rätt format och fick därför lämna plats åt andra. Nedanstående bild på Lillan i en lummig caféträdgård gillar jag också.
 
Nytt i bloggen är också C&C Trädgårdscafés lilla logga strax under menyn. Trycker ni på den kommer ni direkt till inläggen som handlar om cafeet.
 
Måste också passa på att göra lite reklam för Alexandra, som är en fantastisk duktig webbdesigner. Om ni behöver hjälp kan jag rekommendera henne varmt. Duktig, inlyssnande, snabb, hjälpsam och  generös. Är glad att hon finns tillgänglig för mig som vare sig kan eller har tid med det här med design och kodmallar.
 
 
 
För övrigt:
 
I dag är jag glad för en lyckad måndag. Gott kaffe. Meningsfullt arbete. Nöjda barn. Att jag lyckades vända Lillans buuuhuuu...jag kan inte den digitala klockan - till - en glädjeskuttande unge vrålandes jag är bäst på digital tid, och ett, när hon ändå var i farten - Jag är bäst på idrott (ett annars ickeomtyckt skolämne).
Jodå. Jag var rätt nöjd med bedriften att ha kunnat ingjuta lite digital tid och självkänsla i flickebarnet. Vi kan så mycket mer än vi tror. Vi begränsar oss alltför ofta i den enorma potential vi egentligen besitter.
 
Och så är jag glad för ett nytt recept på laxgryta jag lagade till middag. Mjölk-och glutenfri dessutom. Tack Åse för det! Att variera vardagsmaten är ett av mina projekt denna vår. Mat som passar alla i familjen, är lättlagade och vitaminrika.
 
Hoppas ni haft en bra måndag!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Jätte fina bilder!! Kram Anette
Kommentar postad
Åh,sååå vackra nya foton i din Header ♡ ...
Jättefina foton för övrigt - Riktigt Sommarlängtan/Kram finaste!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben