Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man blickar tillbaka, provar klänning och förbereder sig för påsk.

 
God morgon!
 
Visar några instagrambilder från de senaste dagarna. De första två är från i söndags när jag och Lillan var på besök hos mina föräldrar. Barndomsvyer. Den översta från vägarna som jag som förr mången gång har cyklat, gått och färdats på för att ta mig till skolan, köpa godis i kiosken-som-inte-längre-finns, åka til kyrkan för en av de många körövningar jag medverkade i under uppväxtåren men också, denna sträcka väg, där jag tyvärr också var med om en bilolycka under de tidiga ungdomsåren.
 
 
 
Här sitter Lillan i mitten med två av hennes kusiner i väntan på mormors goda gratäng som serverades till lunch i söndags. Mitt föräldrarhem - samlingspunketen - för oss syskon med familjer - alltid öppet, varmt och välkomnande. Och mormors mat är ALLTID bäst.
 
 
Och här...en klänning jag köpt (Bon Prix) för att ha som serveringsklädnad i påsk på cafeet. Min favoritklänning för ändåmålet, den gröna med vita prickar, är snart helt utsliten, och jag och Charlotte letar febrilt klänningar för sommarens cafeeverksamhet. Den här får duga i påsk. Prickigt och rött - tycker den är fin.
 
 
 
Många av er börjar säkert förbereda er för en ny arbetsdag, är på väg, eller kanske redan är på plats på  arbetsplatsen så här dags. Själv njuter jag av att kunna sitta här framför datorn med min turkosa favoritmugg signerad Höganäs Keramik med rykande varmt kaffe.Barnen sover fortfarande och jag passar på att rå om mig själv i den rådande och behagliga tystnaden. Jag förbereder mig, planerar dagens bakupplägg, skriver handlingslistor och funderar på vilken tid jag ska hinna komma iväg i morgon då jag packar bilen full för att bege mig till cafeet, Charlotte och alla vännerna i Oskarshamn.
Längtar.
Men allra först ska jag åka in till Lund med mellansonen som har ett besök inbokat hos sjukgymnasten. Att få upp en sovande tonåring är inte det lättaste. Tänker locka med en god lunch på stan och se om det håller.
 
Till sist:
 
Äntligen fick jag rätt på bloggen som legat nerlagd sedan i söndag. Ber om ursäkt för det. Hade kontakt med både Blogg.se och min bloggdesigner och Alexandra under gårdagen. Tydligen var det något strul med domänen. Svettiga timmar men som löste sig till slut. Pust. Hoppas det inte påverkat allt för mycket.
 
 
Så. Dags att sparka i gång denna tisdag.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Du kommer att vara hur fin som helst i påsk. Jätte fin klänning. Kram Anette