Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man njuter av tiden ihop.

 
Vilken vacker kväll trots att maj månad inte bjuder på det bästa vädret. Syrenerna doftar ljuvligt, färgerna är klara och luften full av klorofyll.
 
 
Lillan och jag tog oss en cykeltur ut i det gröna, ner för backen och mötte havet, en klar horisont mot Öresundsbron och Malmö och landade senare på "grönan" och aktivitetsparken bakom husen där vi bor.
 
 
 
Mamma, man måste va lite cool! 
 
 
 
Linbanan - fortfarande en favorit!
 
 
Så här glad...
 
 
...och så här fin och lite upp och ner...blir man i en ljus och frisk vårkväll.
 
Min ena tonårsson gör prao på annan ort, och studentsonen sitter mest inne på sitt rum och förbereder de sista inlämningarna innan studenten. Kvar är jag och Lillan som roar oss med promenader och cykleturer och en massa prat. Jag kan numera allt om livet i årskurs tre...ha ha...och är utsatt för ett neverending orddisco som studsar mellan syrenbuskar och husfasader på vägen till affären eller havet eller var vi nu styr våra steg. Hon kan prata den lilla, och delar friskt med sig av både besvärligheter och roligheter. Så härligt att få vara en del av allt som rör sig i hennes huvud och jag tänker att rätt vad det är så slutar det där pratet. Jag är inte viktigast i universum längre och tonårstidens slutna rum tar vid i gänglighet, kompishäng och hemligheter.
Vid det här laget vet jag och försöker ta vara på tiden så gott det går.
Det går så fort.
 
 
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
härliga bilder på dotra
Kommentar postad
Så härliga bilder!

Kram Fru P

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben