Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Regntunga skyar och val att göra.

 
Bilden är tagen precis innan den första regndroppen föll, under gårdagskvällen som fick mig att önska jag iklätt mig något mera regnvänligt. Det hade regnat till och från under dagen så jag borde ju förstått instabiliteten i väderläget och tagit på mig något bättre. K och jag var ute på en lång, skön promenad i den annars ljumma kvällen. En av våra pratpromenader där vi avhandlar livet i takt med stegen längs stranden. I går kom jag hem som en dränkt katt, och jag undrar just om jackan hunnit torka under natten. Var blöt in på kroppen, trots att jag inte hade många meter till ytterdörren inna  K och jag åtskiljts i all hast.
 
En sådan dag i går alltså. Regnig. Vardaglig. Behaglig. Trygg. Det händer inte så mycket. Mest en stilla uppladdning med huvudet fullt av recept, logistik, cafelängtan och en viss oro över att ännu inte ha löst barnens varande under mitt frånfälle under Krisihimmelfärdshelgen. I alla fall inte fullt ut. Tänker att det trots allt ordnar sig, så som förr mången gång. 
 
Idag kväll funderar jag på att eventuellt ta mig in till stan för att lyssna på Lisa Lemke, Andreas Carlsson mfl. med resten av 4goodgänget. Kan inte riktigt bestämma mig huruvida det är en bra sak eller inte beroende på tidsschemat som förnärvarande är något späckat. Förnuft eller känsla?  Nåväl...får hoppas den pusselbiten faller på plats under dagen. 
 
 
Kram Cecce
 
 
 
 
Kommentar postad
ja ibland kan det vara svårt o få tiden o räcka till allt

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben