Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man återupplever förväntningar som bara ett bröllop kan framkalla.

 
 
Det har gått ett tag sedan nu, då vi alla förväntansfullt samlades i den lilla frisörsalongen i Veberöd för att påbörja en av de soligaste höstdagar med ett bröllop i sikte. Ja...Erika hade befunnit sig på plats ett tag och redan hunnit bli sminkad innan jag med kameran i högsta hugg och påsar med diverse attiraljer,  ramlade in i den redan trånga salongen. Det kändes direkt. Ni vet den där förväntan som bara ett nära förestående bröllop kan framkalla. Spännig, glädje, kärlek och en massa pirrande känslor i en enda röra. Och det är fantastiskt roligt att sitta här framför datorn och få återuppleva alltihop i redigeringsarbete och bildsortering.
Här kommer i alla fall ett axplock av de bilder som togs under förmiddagen, då solen lekte i kapp med frisörernas flinka händer i håruppsättningar och i brudföljets småprat, skålande och lite nervösa fnittrande.
Precis så som en bröllopsdag ska börja.
 
 
 
 
Åh, hon var så vacker - den blivande bruden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bruden och hennes tärnor!
Underbara människor, som jag är så glad över att få ha fått lära känna.
 
Jag ska visa fler bilder såsmåningom från vigsel och en storslagen fest! 
 
Men nu är det hög tid för mig att komma i säng efter en dag som inneburit både besiktning av bil (gick tyvärr inte så bra..ha ha, trots kollegans kära ansträngning att fixa handbromsen), och tvättider, pizzabak, mjuka samtal och funderingar på det där stora okända men väldigt spännande som ligger framför.
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben