Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man firar femton!

  
 
Här är han. Dagens femtonåring, inmundigas kvällens önskade "tårta" - marängsviss med egengjord nutella, vaniljglass, maräng, grädde och Malteesersgodis. Riktigt sött och härligt!! Eftersom det är en dag mitt i veckan firade med närmaste familjen och det stora kalaset blir istället på söndag, då även storebror och kusin A firas. Ett stort kalas med många septembercelebranter. Vi har som jag nämnt tidigare många födelsedagsbarn i seprember månad i familjen och därför slår vi ihop festligheterna. Smidigt!
 
Men ändå. Vi har firat med asiatisk middag och marängsviss, presenter och hurrarop och femtonåringen är hur nöjd som helst. Ja...lillasyster med som fick äta godsaker mitt i veckan. Bara så där. Något vi annars försöker hålla igen på lite till mans. Men är det kalas så är det!
 
 
 
 
Annars har dagen mest bestått av sedvanlig onsdagsgöra med arbete, utvecklingssamtal och dansträning. Och så hann jag med att köpa en klänning till bröllopet mellan varven. Hade egentligen beställt en klänning på nätet men som tyvärr inte hinner fram i tid. Alltså tog jag det säkra före det osäkra och köpte en annan klänning i all hast. Fick bra smakrådshjälp av kollegan Lisbeth och allt slutade lycklig och väl.
Puh, nu kan även den detaljen bockas av från listan bröllopsförberedelse.
 
Nu såger jag åter igen godnatt och ser fram emot en skön natts sömn. Välbehövligt!
 
Kram Cecce