Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man står inför ett viktigt uppdrag!

 
Timmen är egentligen alldeles för sen för att jag ska sitta här framför datorn, men jag vill ändå kika in här och visa lite vad jag gjorde i går kväll då jag, Erika, Carina och Johanna samlades i Hvilans Gymnasieskolas stora kök (där Carina arbetar) för att med gemensamma krafter baka till bröllopet. Jag hade tryckt upp recept på alltifrån cupcakes till cakepops och Erika hade fixat bubbel och kex som inmundigades mellan degbunkar, slevar och ingredienser. Var helt ärligt något nervös för om vi verkligen skulle hinna med allt som stod på schemat, men tack vare ett stort kök och målmedvetet arbete gick det galant.
 
 
 
 
Det är kul att baka tillsammans och tjejerna var superduktiga!!
 
 
 
 
Ska bli sååå spännande i morgon när allt är på plats och dessertbordet är redo att förtäras!
Hoppas verkligen att det blir bra.
 
 
I kväll har jag lagt sista handen vid ett hundratal macarons och fyllt dem med hallonfyllning och chokladfyllning. Och så har jag rört ihop en rosa och en grön frosting till lemoncurdmuffinsen som nu står i kylen i stora burkar - redo att fraktas i väg i morgonbitti. Det sista pyntet går inte att göra utan att vara på plats.
 
 
 
 
Så. Imorgon är det alltså bröllop. Klänningen hänger väntande på galgen i hallen. Det nya minneskortet är formaterat, batteri och extrabatteri är laddade. Macaroner och frosting färdigställda. Kvar är nu en god natts sömn innan jag antar ett viktigt uppdrag som börjar i morgon förmiddag. Att dokumentera och fotografera två människors väg till sitt bröllop. En av de viktigaste dagarna i en liten människas liv. Lite nervöst faktiskt....
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Oj, vilket hästjobb att baka till ett bröllop :-)
Kommentar postad
Wow, vilket jobb ni gjort!!! Kakor & Kärlek <3
Hoppas att du har en magisk dag, stor kram till dig.

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben