Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Mot Stockholm och årets lakritsfest!

 
Tjoho! I helgen hoppas jag kunna smaka årets lakritsdrink framtagen av Jennie Pihl (restaurangchef för Bisto Mamsen) på Lakritsfestivalen som går av stapeln i morgon på Annexet vid Ericsson Globe! Det är fjärde året i rad som jag besöker denna favoritfestival och jag ser fram emot besöket lika mycket som åren förut.
 
 
 
Förutom att frottera sig bland en massa lakritsprodukter, finns det även möjlighet att delta i lakritsinspirerade aktiviteter som lakritsprovningar, lakritstrolleri, massage, vernissage, ballongmagi, avsmaka festivalmeny och allmänt låta alla sinnen aktiveras och inspireras av lakrits! I år kommer även bloggaren, författaren, instagramstjärnan Manuela Kjeilen att delta på stora scenen. Ska bli spännande att få ta del av då hon är en stor inspiratör för mig då det gäller bakning.
 
Här är några bilder från förra årets Lakritsfestival!
 
 
 
 
 
Fina Anette! Denna duktiga kvinna som tillsammans med festivalarrangör Tuija Räsänen (som också driver butiken Choklad och Lakrits) gör festivalen till vad den är. 
 
Programmet till årets festival hittar ni här
 
Och nu sitter jag här på tåget. På väg mot helgens äventyr och ser ett soligt vårlandskap svischa förbi utanför tågfönstret. Känner mig extra lyckligt lottad över att i år få tillbringa helgen på första parkett med utsikt över Globen tillsammans med någon omtyckt, nära och kär. Vem hade kunnat ana?
 
Kram Cecce
Anonym
Kommentar postad
När man minst anar dyker kärleken upp!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben