Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Bra sak med Stockholm.

 
 
På väg hem efter ytterligare en härlig helg i Stockholm. Här i tågstolen med regnet smattrande utanför fönsterrutorna och med meddelandet ur högtalarna om att kaffemaskinen gått sönder och att vi resenärer får klara oss utan kaffe de närmaste timmarna, känner jag mig mer än nöjd. Tänk hur det faller sig i bland - ett möte på en restaurang i landets huvudstad i oktober för snart ett år sedan - och jag befinner mig på resande fot varannan helg till densamma. Staden som varit ett kärt besöksmål i några år, har blivit ännu kärare - för att inte säga - en favorit och min egen.
 
I helgen har vi utnyttjat det fina sensommarvädret till att åka söder om Söder och badat på en av stadens badplatser. För det finns en hel del! Kanske det som gör att jag gillar staden så mycket - möjligheten till bad, vattenlek och båtturer var helst man befinner sig. Great! Vi (eller rättare sagt H) badade på en av dem men besökte även badstranden på Långholmen och åt middag på en restaurang vid vattnet i Kristineberg. Ljuvliga ställen alla tre!
 
 
 
 
 
 
Sommarstockholm är vackert - utan tvekan.
 
Förutom att bada, lapa sol och strosa runt vid vattnet har vi gjort en del andra saker, som jag får berätta om senare. Det finns ingen internetuppkoppling som funkar riktigt bra här på Intercitytåget och att skriva ett inlägg tar dubbelt så lång tid som vanligt. Bättre luta huvudet mot tågsätet och se landskapet svisha förbi.
 
Om några timmar är jag hemma i Lund igen och sammanstrålar med mina kära ungdomar som ägnat sig åt annat än Stockholm. Lika mysigt varje gång!
 
Hörs igen!
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Åh så underbart det låter vännen! Idag är det allt annat än sommar här i Halmstad men det kan vara skönt det också. Kram
Kommentar postad
Fina Stockholmsbilder! Visst är det härligt att det finns mycket vatten här :)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben