Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Goda och sena vanor.

 
Det där med dygnsrytmen är väl ett kapitel i sig. Här har vi landat i något slags skönt häng vid frukostbordet vad som normalt sett kan ses som lunchtid och dagen avslutas sällan förrän en bra bit efter midnatt. Att ställa om till ett mer normalt tidsupplägg får ses som en senare fråga och just nu njuter vi av att bara ta dagen som den ter sig.
Frukostarna avnjutes med nybakade scones, massor med kaffe, äggröra och granola med yoghurt. En god vana mellan jul och nyår som jag inte tänker bryta förrän vardagen sätter in.
 
 
 
 
Dagen i övrigt har vi, dvs jag och H, Rebecca och Göteborgskusinen, min syster och två av kusinerna/syskonbarnen, spenderat på Emporia med ganska många andra shoppingsugna. Därefter begav vi oss hem för att slå oss ner till dukat bord hemma hos min syster och italienske svåger som hade besök av sina föräldrar nyss komna från Italien. Åh! Jag har en härligt stor italiensk-svensk familj! Vi blev bjudan på en fantastisk pastarätt som tog oss direkt till Medelhavet och solen och därefter en andra rätt som bestod av räkor och lax och sallad. Till detta mustigt italienskt vin och olivolja som avnjöts med ciabattabröd. 
I sommar vankas det förhoppningsvis en resa till Italien där det lär bli mer av varan god italiensk mat och annat trevligt. Ser fram emot det!
 
 
 
Hoppas ni alla har haft en fin torsdag!
 
Kram Cecce 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben