Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man myser på.

 
Kanske är det dagarna  mellan jul och nyår som ändå är de bästa! Vi lever fortfarande kvar i något slags glöggfryntligt varande trots att det är vanlig onsdag och myser omkring i morgontofflor långt vid lunchtid. Samtidigt finns det mer trevligheter att se fram emot. Nyårsfirandet börjar närma sig och uppladdningen börjar ta vid. Underbara och sköna dagar så här långt. 
Idag har vi varit uppe i mitt föräldrarhem och umgåtts mer med familjen. Tre av mina systrar med familjer möttes vid mormor och morfars stora bord och fikade på min medhavda apelsin och granatäpplekaka och senare även ost och skinkpaj gjord på resterna av julskinkan som liksom aldrig vill ta slut. Kusinerna försvann upp på ovanvåningen och vuxenvärlden kunde florera fritt i samtalsämnena - alltifrån mera djuplodade teman till yviga semesterplaner kommande 2017. 
 
Om jag nu hoppar tillbaka lite i tiden så kommer här ett axplock av bilder som togs under julafton och juldagen som jag inte hunnit visa tidigare och som firades hemma hos våra resp familjehem. Som jag tidigare skrivit - en mjuk, skön och på flera sätt minnesvärd jul.
 
 
 
Julskinka....
 
 
....julkakor... 
 
 
...varvades med pussel...
 
 
 
....ännu mera godsaker...
 
 
..och julklappsspel så klart!
 
 
 
 
Mys!
 
I morgon sammantrålar delar av familjegänget återigen i ett mera komersiellt intresse då shopping på Emporia i Malmö hägrar. Mellandagsrean lockar i leden. Och så är vi bjudna på italiensk middag hemma hos syster och svåger som har fint besök från Italien. Idel festligheter alltså.
Ingen njuter mer än jag.
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben