Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

I gränslandet mellan plus och minus händer det saker i köket.

 
All snö har smält bort de senaste två dagarna men i söndags så det ut så här nere vid stranden - i gränslandet mellan plus och minus. I mjölkvit dimma. I kargt, färglöst strandlandskap. Bilderna är tagna när jag och Stockholmaren tog en tur ner mot havet med våra kameror. Kul att ha någon som delar mitt intresse för fotografering och som förstår när man skriker stopp för att man bara måste stanna för att fånga ett knotigt träd, en knappt synlig brygga eller en fallande droppe på en gren. Sådana saker.
 
 
 
 
 
 
 
Vackert, inte sant?
 
Som sagt. Snön är borta för denna gång, vilket är både trist och skönt på samma gång. Vintervit snö lyser alltid upp i januarimörkret samtidigt som allt liksom går smidigare utan is och snö.
Vi får väl se hur länge det varar denna gång. Vintern lär inte vara slut.
 
Plötsligt hände det. Jag fick mellan middagsmat och läxläsning på mig träningslinne, byxor och gympaskor och körde för första gången på myyyycket länge ett 7 minuterspass i köket. Jag har sedan tidigare laddat ner en app som heter just seven minutes och är en superbra grej att ta till när tiden är knapp eller man bara vill komma igång att träna. Pust! Sju minuter kan tyckas lite, men det bet kan jag säga. Nu finns det ingen återvändo längre! Jag ska verkligen anstränga mig för att komma igång med rörelse och motion igen. Det var alldeles för länge sedan. Hepp. Nu kör vi.
 
 
 
Kram Cecce