Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

På fotouppdrag och en och annan robot.

 
 
Under skärtorsdagen fick jag följa med H på arbetsuppdrag och intervju på Instistutionen för Designvetenskap vid Lunds Universitet. Hu, så spännande! Hade dessutom fått i uppdrag att fotografera under intervjun, vilket förhöjde spänningsgraden ett snäpp. Det roliga i kråksången är att jag via H får uppleva platser, miljöer och personer jag normalt sätt inte skulle fått göra och det här var en sådan sak. Intervjun handlade om robotar och relationer. Ja...ni hör ju! Tänk bara att det skulle flytta in en robot i ditt hem, där roboten kan hjälpa till med diverse saker och tjänster. Skulle inte va så dumt om ni frågar mig. Jo...jag skulle nog kunna få en "relation" till hen. Speciellt om roboten ser ut som E.T...haha! med denna hemrobot, som kallas HOBBIT är att hjälpa äldre människor i hemmet. Det här med teknik KAN faktiskt vara spännande har jag blivit varse. Och - vi är bara i början av utvecklingen...
 
 
 
Från robotar till Helsingborgs stadsteater, där vi under kvällen hade möjlighet att få se och uppleva My Fair Lady. En sevärd föreställning som inleddes med Cava och choklad i baren. Det tar på krafterna att intervjua och fotografera så en bättre avslutning på skärtorsdagen kunde vi väl knappast ha. En riktigt fin kväll!!
 
 
 
Idag då? 
 
Har förutom en del uppröjning i hemmet och nedpackande av diverse påskdekoration, gått igenom mina bilder som jag tagit under påskhelgen. Det har blivit en hel del - som ni ska få se såsmåningom.
 
Och. Känner mig något vilse i både tid och rum. Tisdagen (som känts som måndag) inleddes med att jag försov mig och började dagen med andan i halsen. Det här med sommartid alltså! Nog så bra men kropp och knopp vill inte hänga med...haha!
 
 
Hoppas ni haft en fin dag i alla fall!
 
Kram Cecce
 
Ramona
Kommentar postad
Intressant! Hit med en sån robot. Nya nivåer av emetionell kompetens!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben