Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man fångat helgen med en kamera i Kista.

 
På väg hem igen med SJ.s snabbtåg efter en minst sagt intensiv helg i Stockholm. Känner mig ganska tom på ord men ska föröska plite ner några rader trots allt. H och jag begav oss till Kista under lördagens tidiga del av dagen för att medverka på en konferens anordnad av Neuroförbundet Riks. Mitt uppdrag var att dokumentera med kameran och jag har under senaste dygnet sprungit runt på olika semenarier och utbildningar på Scandic Victoria i Kista och fotograferat. Ett spännande och trevligt uppdrag då jag fått träffa många nya härliga människor.  Dessutom har jag fått bo på hotell med god service och fantastisk mat. Ja ni hör ju att det inte gått någon nöd på mig. Men ändå. Intensivt och lite nervöst. Dels på grund av fotograferingen men också på grund av den sociala aspekten. Jag är kanske inte världsbäst på att frottera mig med okända människor men gjorde mitt bästa i att försöka va närvarnde i samtal, ta för mig i möten och gå med rak rygg i korridorerna..haha. Äsch, det gick bra. Inte så svårt när alla är trevliga och tillmötesgående.
H, som tyvärr råkade ut för både monsterförkylning och migrän gjorde ett fantastiskt arbete och det var kul att få va med på ett hörn i hans arbete.
 
 
 
Har väldigt många bilder i min kamera som väntar på att bli överförda, redigerade och levererade, så ni får hålla till godo med några bilder som jag hittade i mobilen.
Hotellrummet där vi bodde....
 
 
 
.....konferenssal, mötesplats och fikarum på trettiotredje våningen. Oj, vilken utsikt!!
 
 
 
 
Föreläsning/utbildning i bland annat sociala medier, hemsida, medieträning och annat matnyttigt.
 
 
Mmm...vilken fika vi bjöds på under gårdagen!
 
 
 
 Bjöds också på en god middag under gårdagskvällen. Scandic i Kista levererade det bästa!
 
Och nu då?
Nu ska denna kvinna, bloggerska och mamma försöka vila sig hela vägen hem till Lund innan jag ankommer hemma vid åtta-tiden i kväll och sluter upp med övriga familjen. Börjar så smått att redan nu ställa om mig till en ny arbetsvecka på sjukhusskolan och alla andra uppdrag som väntar. Men först.... vila. Hänga med i tågrörelserna, samla ihop kropp och knopp och dricka kaffe. Typ så.
 
Kram Cecce