Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

En bra dag att gifta sig på - timmen innan.

 
 
Det är lika mäktigt varje gång! Två människor som valt varandra, tätt sammanslutna på livets väg genom upp-och nedgångar. Att få vara med och dela upplevelsen så där lite vid sidan om - men ändå nära känns...stort. Fint. Hedersamt.
Och de var så vackra, Anita och Micke, som valt en stilla vigsel i kyrkan i Oskarshamn. Löven -de som fortfarande hängde sig kvar på träden lyste gult och övriga mjukade upp våra steg när vi sakta vandrade mot kyrkan. Andäktigt men med små förvänansfulla fjärilar i maggropen inför stunden vid altaret. En bra dag att gifta sig på tänkte jag när jag försökte hålla jämna steg med brudparet med kameran redo för att inte missa något viktigt. Det är lite nervöst att fotografera bröllop och det gäller att vara närvarande. Fokuserad. Inte låta nervositeten ta över.  
 
Men allt gick bra (tack H som stöttade upp på alla möjliga sätt) och vi fick vara med om en av de finaste vigslar någonsin. Så stilla. Nära. Innerligt. Så kärleksfullt blev de man och hustru medan färgerna sprakade, vinden virvlade och regnet föll från mjölkvit himmel. Min fina vän fick sin Micke och jag är så glad för deras skull.
 
Nedan följer några av de bilder jag tog timmen innan vigseln i kyrkan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett stiligt brudpar på kyrktrappan!
 
H och jag hade för övrigt en fin vistelse i Oskarshamn med hotellnatt på Korallen och då jag fick möjlighet att besöka Charlotte och trädgårdscafet som vi drev tillsammans för ett år sedan. Ett kärt återbesök med många förbipasserande minnesbilder. En liten bit Oskarshamn finns alltid kvar i mitt hjärta.
Sen susade vi vidare ner längs smålandskusten och hann med både besök i Karlskona och senare i Kristiantad där vi stannade till för att bli bjudna på chiliconcarne av H:s kusin med familj. En härlig dag alltså! Vi landade trötta med nöjda i natten hemma i Broby. Så mycket kärlek under en och samma dag.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Åh så vackert du beskriver det! <3 KRAM
Svar: Tack!! Det var en fin upplevelse att få dela. Såsom bröllop brukar va, men lite speciellt ändå när det är en nära vän som gifter sig:-)Kram!!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben