Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När till och med toaletten är pimpad.

 
Här sitter de - kalasfixarna! Känns ju otroligt lyxigt att få hjälp med att ordna kalas, fixat tävlingar, lekar och dekorationer. Att till och med kunna lämna över härligheten och åka iväg på konsert mitt under bästa kalastid känns snudd på otroligt. Tack! När jag ramlade in genom dörren efter att ha blivit hämtad i stan av sonen, var köket städat och boet ordnat och en stor skål med chokladfondue och färsk frukt stod framdukad på köksbordet. Behöver jag säga mer?
 
Det tråkiga var ju ändå....att jag missade själva tillställningen. Därav inte så mycket bilder att visa. Tog några med mobilen medan vi fixade iordning mat och dukning - vilka ni ser nedan.
Vi dukade fram till Hogwartsbuffe efter konstens alla regler och bjöd på ugnsbakade kycklingben, pizzamuffins, ostfyllda tortillas, oliver, grönsaker, dipsåser och till efterrätt blev det exotisk frukt doppad i choklad.
 
 
 
 
Välkomstdrink tillika honungsöl!
 
 
Till och med toaletten var pimpad...haha! Ni som känner till historien om Harry Potter och livet på Hogwarts förstår nog...
Även på väggarna hängde tavlor med trollkarlar och annat känt Howartsfolk i svarta träramar.
Tävlingarna bestod av gissa-bertie-beans-smaker, frågesport och leta Harry Potteratiraljer och gissa vilken bok de fanns att läsa om. Sådana saker. Alla inplanerade aktiviteter hanns inte riktigt med...så som det brukar bli när man planerat kalas, men födelsedagsbarnet var superlycklig och gladde sig över att ha fått det bästa kalaset på länge.
 
Än en gång: Tack Emma och Fredrika för er insats!
 
Härmed är alla kalas och födelsedagsfirande över för denna höst och år. Phu...! Kvar är en tom plånbok och en, från vissa håll, önskan om att julen ska komma snart...haha!
 
Kram Cecce
 
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben