Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När släkten är bäst!

 
Låter övanstående bild få summera denna helg! Glädje. Återförening. Gemenskap. Kärlek.
 
Många kramar och glada skratt har ekat mellan höga trädstammar och vandrat längs med Helge å, då syskon, kusiner, kusinbarn och amerikanska fyrmänningar samlats över generationsgränserna för att äta, minnas och fortsätta in i livet lite starkare i gemenskapen - hemma i H:s föräldrahem med omnejd. Och jag var en liten del i det stora och känner mig glad och tacksam över möjligheten. Fick dessutom uppdraget att fotografera delar av tillställningen vilket jag såg som ett hedersuppdrag! Således har jag ägnat nästan hela dagen åt att sortera och redigera ett hundratal bilder, vilket tar sin lilla tid. Men det är också något av det roligaste jag vet, så tiden rinner iväg snabbt i görandet.
 
 
 
Har även hunnit med ytterligare ett kalas under helgen då en av mina kusiner fyllde år och bjöd på god mat och tårta och flera härliga möten med släkt och vänner.
 
 
 
Idel festligheter alltså! Precis så som en liten helg i mitten av augusti ska vara tycker jag. Bra möjligheter att hålla kvar lite semesterkänsla sådär i övergången mot höstterminsgöran som i och med nästa vecka börjar sätta fart på allvar. Och kanske en liten del av mig trots allt tycker det är skönt med rutiner och schemalagda fikastunder igen. Som alltid är det omväxlingen som förnöjer och för att uppskatta ledigheten behöver vi arbetet, Så enkelt är det.
 
Nu ska jag alltså försöka ladda om. Förbereda mig för ny arbetsvecka. Ny termin. Nya elever. Förhoppningsvis även nya vanor....haha. Har blivit en aning föööör mycket av det goda på senare tid, som behöver åtgärdas med rörelse och ansträngning av det mer fysiska slaget.
 
Hoppas ni alla haft en fin helg!
 
Kram Cecce