Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Med julstämning på Tivoli i Köpenhamn.

 
Tre dagar innan julafton och jag har det bra. Jag har börjat min julledighet och H anlände med tåget i gårkväll för att stanna nere i skåne i dryga två veckor. Det hindrade dock inte en tidig morgon med besök på både vårdcentralen och hos sjukgymnasten innan klockan slagit halv tio. Men det finns många morgnar att ta det lugnt på!
 
Visar i kväll några bilder från min och kollegornas lilla jultripp till Tivoli i Köpenhamn i tisdags. Åh!! Så vackert! Älskar Köpenhamn alla årets månader, men att gå på Tivoli i december var en ny positiv upplevelse. Och att slå sig ner på Jernbanehaffen - en krog vid järnvägstationen, som bar julpynt från golv till tak - var en upplevelse! 
Hade vi ingen julstämning tidigare inplanterade den sig i kroppen i samma stund som första klunken öl vattnade våra jullovsstrupar.
 
 
 
Kanske lite svårt att se i bild, men om ni tittar noga ser ni alla paket som hänger i taket.
 
Sen blev det Tivoli! Vilken ljusshow!
 
 
 
Mysiga små bodar med allehanda hantverk bland konstsnöiga granar och glitterljusslingor på taken.
 
 
Hm...inget för mig direkt men ståtligt att titta på! Men för alla karusell sugna var det bare å åk!
 
 
Lisbeth i tivolivimlet.
 
 
 
 
Ja, ni ser ju! Romantiskt och vackert!
 
 
 
Skål för Köpenhamn. För jullov! För kollegor och vänskap!
 
Ett synnerligen trevligt slut på terminen.
 
Idag har H och jag ägnat oss åt julklappsinköp men också unnat oss att bara ta det lugnt. Det känns som om vi har ganska bra koll på göromålen och tar det lite som det kommer. Utan tvekan har H en bra inverkan på mitt sätt att anta julförberedelserna. Inte minst så mycket trevligare, lättare och roligare när man är två.
Tre dagar kvar till julafton och jag har det bra.
 
Kram Cecce