Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man grottar in sig.

 
Prioriterade sömnen i går och därför inget inlägg. Har liksom bestämt mig för att försöka sova innan 22.30, vilket verkar vara en svår rutin att slå sig in på! Det är ju först på kvällen - när lugnet lägger sig i kropp och sinne och man får tid att göra det där som är njutbart.....skriva inlägg till exempel. Så i går släckte jag ner all teknisk apparatur klockan 22 och sov gott därefter. Bravo!
 
Gårdagen var hur som helst en ganska bra dag - trots att jag gärna sett att snön som föll under hela dagen gärna hade fått falla någon annanstans eller tid. Så typiskt! Tänker dock inte hänge mig åt gnälleri över väderläget utan riktar blicken högt och ser fram emot en kommande vår, då det INTE tar över en timma att ta sig till lilla jobbet grund av halkande bilar och avstängda motorvägar.
 
Bilderna i dagens inlägg är från i lördags kväll då vi befann oss på min barndomsgård hemma hos syster och svåger och  kusin B som fyllde 12, och grottade in oss i den lilla kåtan i trädgården. Svågern grillade hamburgare och korv som avnjöts i skenet från eldstaden. Mys!
 
 
 
 
 
Senare...när vi flyttat in i salongerna bjöd systern min på goda semlor! Här är tolvåringen himself på väg att hugga in i härligheten!
 
 
Lilla söta kusin E....
 
 
...och min Rebecca avnjuter semlor på löpande band.
 
 
Denna onsdag ser ut att bjuda på mer snö, men också en skön känsla av tillfredsställelse i det som är och jag försöker ta vara på alla stunder jag kan av njutbarheter i livet. För de är trots allt ganska många.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Så mycket mys och så jycke t gott. Mums. Kram Anette