Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har något nytt att visa!

 
Äntligen kan jag presentera en ny design här på bloggen. En design som Alexandra jobbat med vilket jag är väldigt glad för. Denna fantastiska kvinna och webbdesigner som jag verkligen kan rekommendera om ni går i ommöbleringstankar eller allt som har med webbdesign att göra. Lyhörd, snabb, kunnig och tålmodig. Ett extra plus för det sistnämda då jag inte alltid är den som vet hur jag vill ha det och ska ändra stup i kvarten. Men nu är jag nöjd. Finns en del justeringar kvar att göra men det får komma efterhand. 
Tanken är att det ska bli lättare att hitta här inne och att man ska få en överblick om vad detta forum handlar om. Inläggen med recept och bakverk hittar ni om ni klickar på receptindexrutan ovan. Likaså har jag samlat en del av mina foton i porfoliomappen. Vill man läsa om min resa med trädgårdskafeet klickar ni på bilden/mappen med samma namn ovan. Ungefär så. Allra längst upp på sidan hittar ni arkivet och alla övriga kategorier. Hoppas ni ska trivas. 
Som sagt....det finns mer förbättringar att göra - men vi tar det härifrån.
 
I kväll har jag gjort en massa saker. Planerat sommarfester, tvättat, gjort en majonnäs på brynt smör och förberett morgondagens små alla-hjärtans-dags-presenter till tre av mina hemmavarande barn. Den fjärde får vänta tills på fredag då vi förhoppningsvis ses vid middagsbordet här hemma. Ska bli mys!
 
Men, nu i säng efter en lång dag i måndag och faktiskt...tro det eller ej...sol!! Det gillar vi!
 
Kram Cecce
Helene
Kommentar postad
Hej!
Kul med förändring, verkligen jättefint, men jag kommer inte in på några recept när jag klickar på receptindex, när jag går in via telefonen, kanske bara få ha lite tålamod så ordnar det sig, tack för din superblogg, så rak, ärlig och ett underbart språk med fina bilder.
Svar: Hej Helene!! Åh...tack för fina ord! De piggar upp ska du veta.Så bra du säger till! Ska kolla upp det! Så klart ska det funka även från mobilen. TACK! Hoppas allt är bra med dig:-)
Kram!
cecce