Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Sportlovsgöra!

 
 
Hej onsdag! 
Fortfarande sportlov i detta hus och vi njuter på med tysta sköna morgnar och dagar som är fyllda med det vi känner för just i stunden. Och det i sig kan bli ganska mycket. Som igår till exempel, då vi både hann med att hoppa runt i Malmös trampolinpark med min syster och kusinerna, käka hamburgare, fika, fixa födelsedagspresenter och att gå en handledarutbildning med sonen som ska ta körkort medan Rebecka var hos favoritLotta. Landade hungriga hemma först vid ett sent klockan tjugoett för att laga middag fyllda med inspiration inför en påbörjande övningskörning.
 
 
 Fika på lokal....
 
Idag är planen att ta oss upp till mormor och morfar och andas härlig lantluft. Klappa får. Äta husmanskost. Umgås med kusinerna. Samtidigt tänker jag baka en ny laddning biskvibottnar som ska få följa med upp till Stockholm i morgon. Idag fyller nämligen H år! Hurra, hurra för dig! I helgen ska vi ställa till med ytterligare födelsedagskalas för vännerna och släkten i huvudstaden.
Och jag...jag känner mig helt hemma med att forsla kakor längs med tågspåren genom Sverige, Känns bekant och hemtamt på något sätt och inget konstigt what so ever. Snarare som en god sak att göra.
 
Men nu ska vi sätta sprätt på denna fina dag!
Hörs igen.
 
Kram Cecce
Ann-Louise
Kommentar postad
Låter smaskigt! Hälsa och gratta från oss!
Svar: Det ska jag. Tänker att vi måste ses snart...<3
cecce