Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När kroppen och själen får sitt!

 
Vi börjar här....med en instagrambild från igår, då jag återigen cyklade de 1,5 milen till jobb. En underbar dag att cykla på. Ljummen måttlig sommarvind då solen forfarande stod lågt för att sedan utvecklas till en riktigt varm och solig dag, då till och med jeansjackan kändes obehövlig.
Är glad för min nyfunna lust till att cykla. Motion både till och från arbetet med efterföljande kroppslig trötthet som även ger det där själsliga lugnet - efterrätten efter väl utfört arbete.
 
Även fötterna fick sitt då vi hade friluftsdag med eleverna och vi gick runt i skogen vid Torup och besökte Statarmuseet därtill. En härlig och aktiv dag på många sätt! 
 
 
 
 
 Vackra omgivningar kring Torup och Statrmuseet.
 
 
 
Här fick vi lära oss allt om hur statarna levde, arbetade  och hade det.
 
 
 
 
 
 
 
 
Äta bör man! Pastasallad, korvar och köttbullar slank ner utan besvär.
 
 
 
 
 Och rabarbermuffins med crumble förståss!
 
 
 
 
 
Så härligt grönt!!
 
Ja, ni förstår att det är en fröjd att få vistas utomhus! Sommaren känns påtagligt nära.
 
Eftermiddagen och kvällen spenderades i tvättstuga och på CenterSyd (läs: forsatt jakt på slajm-lim...suck) och jag landade i säng långt efter utsatt tid för vad som är nyttigt.
 
Nåja. Idag är sista arbetsdagen innan vi går på långhelg och jag ser i vanlig ordning fram emot dagarna som följer i ledighet tillsammans med familjen och med H som återigen sätter sig på tåget under dagen för att ta sig ner till skåne. Länge leve SJ...haha!
 
Kram Cecce
Y
Kommentar postad
Härlig reklam för cykling! Ha en riktigt go helg med nära o kära! Kram❣️
Svar: Tack! Det samma:-)Kram!!
cecce