Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man egoboostar och plastbantar.

 
 
Veckan har börjat ganska bra. I går eftermiddag följde jag med min vän och kollega Lisbeth hem för att fylla på mina fransar. Hon är så duktig och jag känner mig alltid så nöjd efteråt. Den lilla lyxen kostar jag på mig och jag tycker jag ser piggare ut. Men inte nog med det! Efter en sen middag blev jag både frisserad och sminkad av Rebecca - min lilla egna stylist. Ja, sämre kan man ha det! Egoboost en måndag! 
Gillas!
 
 
 
 
Underbart är dock kort...haha! I kväll har jag försökt ordningsställa i kylen, rensat och torkat och inte minst gjort fint i grönsakslådan. Bort med all plast, i ivern att försöka plastbanta mitt kök. Voila! Här har jag tagit bort alla plastpåsar som ofta grönsakerna är förpackade i butiken, lagt på tallrikar och till sist täckt med en ren duk. Ska prova detta sätt att förvara grönsakerna istället. Känns både fräschare och mer miljö- och hälsovänligt.
Nästa steg är att byta ut alla plastburkar i lådorna mot glasburkar. Ett tilltag som får ta sin tid förmodar jag. Har i alla fall de senaste dagarna bytt ut min traditionella lunchlåda i plast mot glasburkar vilket får ses som ett steg på vägen.
 
Nog med plastprat. Nu ska denna kvinna se till att komma i säng i rimlig tid. Också något att sträva efter då jag allt som oftast tenderar fastna någonstans i cyberrymden innan sänggående. 
 
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 
 
Kommentar postad
ha en bra kväll

kram