Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Bland hästar och möbler och tacksamt besked.

 
Voila. Dagens inköp! 
 
Under eftermiddagen begav oss jag och Rebecca till Ikea i Malmö för att sätta sprätt på presentpengar som den nyblivna tolvåringen erhållit på sin födelsedag. Önskemålet var en kombinerad smink- och skrivbordsstol och valet föll på ovanstående. Ett bra val tyckte vi båda! Så nu är det lugnt i boet igen efter födelsedagstårta, firande och inte minst efter gårdagens stora ommöblering av flickrummet. Ut åkte en del. In ett annat. Det är ju lite snårigt att vara trångbodd och vi får verkligen välja vad som känns angeläget i möbelväg och inte minst hitta lösningar på det här med förvaring. Åh, jag ser verkligen fram emot den dagen då vi får mer utrymme. Mer ledig yta att vistas i. Fem vuxna och nästanvuxna på hundra kvadrat funkar för det mesta...men det gäller att ha koll på prylarna. 
 
 
 
Mer idag då?
 
Jag har tillsammans med mina kollegor och elever varit i skogen och haft en fantastisk friluftsdag. Vi har suttit på hästryggen i en terapeutisk och skön lunk genom skog och mark och känt hösten omsluta oss på allra bästa sätt. Grillat korv. Ätit korv. Åkt på slingriga vägar och förundrats över det skånska landskapet som böljar fram i höstens färgskalor. Åh....så vackert.
 
 
 
 
 
 
 
Välgörande för kropp och själ. Sannerligen.
 
Dagens skönaste känsla var dock när jag spatserade ut genom dörren på vårdcentralen efter att ha kollat upp en hudförändring som jag upptäckt på ryggen, vilket visade sig inte vara något att oroa sig över. Phu! Inte utan att jag oroat mig en del. Skönt att kunna släppa. 
 
Tacksam sitter jag här i onsdagskvällen och ser fram emot torsdag. Den dag i veckan då H gör mig sällskap in i helgen. Jaaa! Alltid lika härligt att sammanstråla och dela veckans upplevelser, vedermödor och göromål. En lyx jag så smått börjat vänja mig vid.
 
Nu ska jag förklara för min tonårsson vikten av att städa sitt rum, innan jag anropar sängen.
Vi får väl se hur jag lyckas med det tilltaget...haha!
 
Kram Cecce