Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har fredag i kroppen och kaffe i koppen.

 
Här sitter jag. Två helger har passerat sedan dess. Då - på moster och morbrors brygga med näsan mot Resarö, mot solen och med ett glittrande hav på näthinnan. Nu - idag, är jag på väg igen. Denna gång med ett mindre lovande väder i sikte, men ändå - med hopp om en skön helg i skärgården.
 
Jag ska möta upp Anita i Norrköping. Min fina vän sedan många år tillbaka och det ska bli mysigt att få tiden tillsammans. I promenader. I skratt. I mingel mellan samtalsämnen och diverse godsaker uppdukade på träbordet med utsikt över hav och fjärd. I utflykter i tid och rum. Vi rör oss vant mellan de inre och yttre - mellan finrum och fulrum. Såsom man gör med människor man är trygg med. Åh... är så glad för denna vänskap och ser fram emot att få lämna tågstolen lite tidigar än vanligt för att göra gemensam bilfärd från Norrköping. Hej, Anita! Hej Stockholm! Hej, fredag!
 
 
 
H arbetar i helgen men förhoppningsvis hinner vi sammanstråla en kortis på söndag innan färden går mot skåne igen. Ser fram emot det med, även om det inte blir riktigt lika mycket tid som det brukar. 
 
 
Så alltså. Här sitter jag. På tåget med fredag i kroppen och kaffe i koppen...haha, och ser fram emot livet mellan regndropparna.
 
Kram Cecce
 
Karin
Kommentar postad
Tack för en helt fantastisk blogg!
Du skriver helt underbart.
Och så vackra bilder!!!
Följer dig varje dag.
Svar: Tack snälla! Det värmer:-)Kram!!
cecce