Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vackra Trosa och en utdragen tand.

 
 
 
 
 
Bilder från Trosa där H och jag stannade till på vår tur med bil norrut mot Stockholm för några helger sedan. Jag som aldrig varit i Trosa förut blev positivt överraskad över de charmiga gatorna och små husen. En vacker liten stad dit jag gärna återvänder igen.
 
Men denna tisdag har dessvärre inte bjudit på några charmigheter...haha! Däremot ett tandläkarbesök och en utdragen tand. Har intalat mig i flera dagar att - det är bara en tand - och inget att stressa upp sig över.
Det krävdes dock en och en halv timme och flera påflyllningspauser med bedövning innan tanden var ute. Ingen trevlig upplevelse för någon som redan har tandläkarskräck och eftermiddagen har tillbringats i ryggläge, utslagen och vek efter en ganska oskön upplevelse. Men nu är det gjort och jag slipper tandvärk och förväntansångest inför ett kommande tandläkarbesök. Tilläggas bör att min tandläkare gjorde ett utmärkt jobb och var både tålmodig och pedagogisk och jag kände mig trygg besöket igenom.
 
Alltså har det inte blivit mycket annat gjort denna dag. Men en utdragen tand är inte så pjåkigt när det kommer till kritan. Och jag överlevde och mår ganska bra.
Sånt får man vara nöjd med.
 
Kram Cecce
 
 
Eva N
Kommentar postad
Jag har varit i Trosa ett par gånger och är så mysigt där! Jättefin bild på dig och H!
Svar: Tack Eva! Ja..där är mysigt och jag hoppas jag får möjlighet att komma dit fler gånger. Finns så många vackra platser i vårt avlånga land!Kram!!
cecce