Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Stockholmsvimmel

 
 
Inläggsrubriken stämmer ganska bra som en summering av denna helg - Stockholmsvimmel.
För vimlat runt har vi gjort i allt från nattliga utsvävningar i stadsmiljö till mera stillsamma turer i vinterljus och skårgårdsmiljö.
Vi börjar i fredags då jag landade vid Globenarenan. Inget konstigt med det nuförtiden vilket jag får påminna mig om ibland. Jag menar...förr var detta resmål en mera exotisk och spännande historia, ofta med Lakritsfestovalen som mål. Numera är det mitt vanliga landningsställe i Stockholm. Nåväl. Det som är mera ovanligt är att tillbringa en fredagskväll på Tele2 Arena spelandes bowling med ynglingar från Luleå och H. Men inte för den skull otrevligt. Snarare tvärtom!! Inte för att jag kan skryta med mitt bowlingspel utan mera en härlig aktivitet att göra en fredagskväll på O´Learys i Stockholm. Såsmåningom landade vi i fredagsnatten på sviten på Haymarket. En trevlig överraskning att det visade sig att H och jag varit i just denna svit i somras då vi spelade in ett bröllop. Föräldrarna till ynglingarna dök upp såsmåningom och vi bestämde ny träff till kvällen därpå, för mer utsvävningar i sällskap och mat.
 
Alltså tillbringades lördagskvällen på Söder och Skånegatan på Koh Phangan! Den bästa thailändska maten vi ätit på länge konstaterade vuxensällskapet efter stora portioner thailändsk wok av olika styrkehetsgrad. Även  miljön är värd att notera och satte sin exotiska touch i allt det matiga kryddiga. Pernilla, som också celebrerade överraskade med att beställa in alla rätter i efterrättsmenyn...haha...och jag lovar att vi med nöd och näppe kunde ta oss pösnöjda och mätta till tunnelbanan med löftet att försöka ses snart igen. Trots åtskillnaden av diverse mil. 
En invit till vintern i Luleå (för en skåning som jag) kändes svår att motstå och vi hoppas att vi kan få till en Norrlandstur såsmåningom.
 
 
 
 
En suddig bild på suddiga nattvimlare.
 
Ber lite om ursäkt för bildkvaliten vad gäller fotografierna i dagens inlägg, men så blir det ibland då man är hänvisad till mobilen.
 
Det finns mer att berätta om helgen men eftersom jag snart är framme i Lund med SJ-tåget ber jag att få återkomma i ämnet. Nu ska jag hem och sammanstråla med mina egna ungdomar och ladda om för måndag. En vecka more to go, innan efterlängtat sportlov tar vid.
Vi går mot ljusare tider.
Utan tvekan.
 
Kram Cecce 
Eva N
Kommentar postad
Din helg låter väldigt mysig, hur gick bowlingen,
Om ni ska till Luleå sen så tycker h jag att ni ska mellanlanda i Dalarna ett par dagar 😃
Eva N
Kommentar postad
Hur gick bowlingen?
Om ni ska Luleå så bör ni stanna Dalarna och njuta lite först.
Svar: Tack! Det kanske vi gör:-) Dalarna är vackert!Bowlingen gick bra även om jag hamnade näst sist!:-)

Kram!
cecce