Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Stockholmsvyer i oskriven helg.

 
 
Fredagskänslan har återigen inplanterat sig i kroppen här på tåget mot Stockholm och jag lämnar bakom mig första arbetsveckan efter jullovet, ett grådaskigt januariskåne och en omskakad hemby efter händelen av en familjs tragiska bortgång. Jag färdas genom ett vintrigt landskap med frostiga granar och snötäckta marker - ganska långt ifrån det jag är van vid men också uppfriskande på något vis. Snö!! Nog lyser den upp!
 
Jag är alltså på väg mot min numera andra hemstad och ser fram emot att anlända Stockholm om någon timme. Har längtat! Sist jag var i stan var det november och NK hade nyss börjat sin julskyltning. 
Bilderna är dock från ett år sedan, januari 2017, som jag hittade i mitt bildarkiv.
 
 
 
 
Motsvarande helg - denna helg januari 2018 -  är fortfarande oskriven. Det finns många vägar att gå. Antingen stannar vi i stan eller tar vi oss ut mot landet och skärgården. Tänker att vi är lyckligt lottade som har valmöjligheten till två boenden i huvudstaden, båda lika bra. Fast på olika sätt.
 
Jag ser hur som helst framför mig vyn av god frukost, en fika i lördagsvimlet, en promenad genom stan eller frisk skärgårdsluft under förhoppningsvis vinterblå himmel. 
 
 
 
 
 
Alla ingredienser för en riktigt bra helg.
Och. Det räcker långt.
 
Hoppas ni alla har det bra, var ni än är och vad ni än gör.
 
Kram Cecce
 
Eva N
Kommentar postad
Ha en härlig helg hos kärleken. Jag har börjat studera igen så min helg går i pluggandets tecken.
Svar: Hej, och hoppas du fick en fin helg! Själv har jag varit/är sjuk så det blev inte riktigt som planerat!:-)Kram!!
cecce
Kommentar postad
så fin blogg :)
Svar: Tack:-)
cecce