Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Det luktar vår.

 
Idag var nog den första dagen på denna sida året som man kunde ana att våren är på väg. Vintergäck och snödroppar lyste i lövhögarna längs strandpromenaden medan H och jagvände våra vinterbleka nyllen mot solen och konstaterade att vi alls inte var ensamma om att söndagsflanera vid havet. Med solen kommer folket ut ur sina boningar och vill lukta vår. Andas hopp.
 
Härligt!
 
 
 
Här ska han bada i sommar.
 
 
 
Lika välkomna varje år, när våren gäckar oss som bäst.
 
 
 
 
 
Vi har har haft en fin liten helg. Jag har redigerat foton mellan besök i föräldrahemmet under gårdagen, ätit en hel del frukostscones och hängett oss åt allmänt mysigt umgänge. Planer om sommaren har utmejtslats och en idé om att åka på Bak-mässa i Uppsala har fötts.
En helg, med tid att baka en apelsin-och-kardemumma kaka och även ta sig ner i träningsrummet för en stunds motion. Jag är nöjd.
 
H sitter på tåget tillbaks till Stockholm igen och jag försöker vänja mig vid den efterföljande tomheten som han alltid efterlämnar.  Tröstar mig vid tanken på att fem dagar går ganska fort trots allt och snart är det påsklov med mer tid tillsammans som följd.
 
Snart, snart.
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Jaaa! Äntligen tjuvkikade våren fram. Imorn ska vi få +4 och sol här i Göteborg.

Kram
Svar: Härligt!!:-)Kram<3
cecce
Kommentar postad
Men vilka underbara vårbilder. Så härligt!
Svar: Visst är det:-)
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben