Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Mamman och barnen och helgen.

 
Det blev en del bakat i helgen. Hands-up för det!
Bovetescones till frukost....
 
 
...och äppeltosca till fika.
Inte så dumt om jag få säga det själv.
 
 
Så har jag blivit frisserad och sminkerad av ingen mindre än Rebecca herself. Denna tjej har smink. Jisses så mycket burkar och pinaler som radades upp på köksbordet medan det suckades om att det är svårt att sminka någon med skrynklig hud. Mamma, dina ögonbryn ser Mc-Donsalds- tecken (vad hon nu menade med det) Jo, jag tackar jag. Det är alltid uppfriskande med nya och ärliga infallsvinklar på utseendet.
 
 
 
H har övningskört med mellansonen, vilket både sonen och jag tackar ödmjukast för.
Sonen har vänligt men bestämt avsagt sig övningskörning med sin mamma.
Han påstår något i stil med att det skriks för mycket och hysterin är ett faktum så fort foten nuddar gaspedalen.
Han överdriver så klart.
Men jag är rätt nöjd med att sitta och kommentera elev och lärare H i baksätet i stället...haha. 
 
 
Flickan och spacklet!
 
Nu ska det äntligen målas och fixas i det som varit storebrors rum. Hon har väntat och längtat och när storebror lämnade boet för Jönköping fanns ingen tid att spilla. Vit vägg ska bli grå vägg och R har tillsammans med H antagit uppgiften att spackla, måla väggar och måla lister. Jag är oerhört tacksam för H:s tålamod och praktiska sinnelag då jag gärna lämnar över pensel och maskeringstejp till honom. Not my cup of tea - om man säger så.
 
 
 
En promenad vid havet i det fina vädret har det också blivit denna första helg i septemper då temperaturen bestämt sig för att lägga sig över tjugo gradersstrecket.
Till raden av minnesvärda upplevelser denna helg ska också nämnas att äldsta dottern Emma överraskade med sin närvaro vid middagsbordet i lördagskväll. Tacos blandades med galna minnen från förr. Bland annat avhandlades denna bloggens innehåll som förändrats en del genom åren. Till det bättre eller till det sämre? Högläsning från väl valda delar från år 2010 gav upphov till både fnitter och skämskudde och blandades med provsmakning av Plopps nya kollektion chokladkakor som jag fått skickat till mig från Cloetta. Återkommer om möjligt om provresultatet senare.
 
Nu är det dock dags för mig att säga hej till måndag och hej till min gröna Kronancykel som ska ta mig till arbetet i detta nu. Tack för en härlig helg.
 
God morgon!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Vad toscakakan såg god ut!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben