Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man är på rymmen och har nyheter från Plopp!

 
Fredag!! 
 
Visst är det härligt? Fördelen med att arbeta är väl just detta? Att få känna fredagen i kroppen och veta att man har en helg framför att spendera!
Bjuder er, så här i helgtider, på en bild av en försändelse jag fick för någon vecka sedan på Plopps nya chokladkakor med olika smaker som snart kommer i butik. Gillar man mjölkchoklad med en kombination av Gott och Blandat eller Djungelvrål eller Kexchoklad  är detta något för dig. Min favorit var utan tvekan smaken med djungelvrål. Smakade lite som Marabou Black. Kombon lakrits och choklad är som bekant en höjdare! I alla fall om man gillar lakrits. 
 
Som sagt. Fredagen har hunnit en bit in i eftermiddag  jag har befinner mig halvvägs mot Stockholm med SJ:s snabbtåg. Trots att det nu hunnit bli lite av en vana att lämna Skåne för huvudstaden varannan helg, känns det som om jag rymmer varenda gång jag sätter mig på tåget. En busig känsla...att bara ta min väska och åka iväg bort från vardag och bort från en bit ansvar. Vem vet? Jag kanske inte kommer tillbaks...haha!
 
Denna helg är ganska oskriven. H och jag har inga storslagna planer, mer än att bara vara nära.
Nära varandra och naturen i samtal om sån't som känns viktigt just nu med utsikten över viken och svanarna som kuliss. Mys!
 
Så här sitter jag nu i fredag och rymningskänsla, surfar vinterjacka till dottern och skriver blogginlägg där emellan. På tal om dotter och inlägg har just hon skrivit ett utkast som hon vill jag ska publicera här. Vet inte om jag vågar men har man lovat så har man, så det får bli morgondagens inlägg medan jag frotterar mig i skärgården. 
 
Önskar därmed er alla en fortsatt härlig fredag!
 
Kram Cecce
Y
Kommentar postad
Längtar faktisk efter inlägget i morgon!
Ha en fin helg! Kram!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben