Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Börjar bli smått förälskad.

 
Idag höll vi cafeet stängt då måndagar är vår lediga dag. Så är det bestämt trots att vi under eftermiddagen släppte in några turister och annat lite mera känt folk. Service framför allt. Så är också bestämt.
I alla fall. Efter att fyllt på vårt lager av ingredienser och Charlotte varit på soptippen och välbehövliga solparasoll var införskaffade drog vi iväg till havet. Till denna plats, Dragskär (hoppas jag kommer ihåg rätt nu...) där ostkusten visar sig från in bästa sida. Solen sken. Havet var blått. Den varmrökta laxen, delikatesspotatisen och romsåsen smakade ljuvligt. Vattnet var ljumt och badsuget (hos vissa) var enormt.
Jag börjar bli smått förälskad i denna plats på jorden. Trädgårdscafe och söta kakor. Skärgård och klippiga badplatser. Älskade vänner och mysigt varande. Denna sommar alltså. 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällen avslutades med kycklingsallad och vin under nyköpt limegrönt parasoll då solen började gå ner och tårtbottnar, chokladtårta, morotskaka och blåbärscheesecake nästan var färdigbakade. Även en ledig dag som denna måste en och annan kaka bakas och förberedas.
I morgon kör vi vår andra cafevecka. Nyladdade, förväntansfulla och inspirerade av all positiv respons.
 
I ett kvällstrött huvud finns många tankar som virvlar runt. Lampskenet på nattygsbordet är mjukt. Sovljuden från Lillan lugna. Dags att släppa taget om datorn och låta nattsömnen ta över.
 
Hoppas ni alla som kilar in här har haft en fin dag!
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Vilken härlig dag!!
Bilden med stenarna i förgrunden och de två badande gående långt bort är såååå fin!!!

Sov gott!
Ann-Louise
Kommentar postad
Det ser mycket vacker ut. Det ser även ut som snygga du njuter. Kram Anette
Kommentar postad
Vilket fantastiskt ställe :-)
Förstår att ni njuter :-)
Ha en fin fredag!
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben