Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Julklappar att önska.

 
Har ni börjat fundera på julklappar än?
 
Satt och bläddrade i Önskas julmagasin i går kväll och hittade en hel del tips och inspiration. Dessutom finns det roliga och användbara recept mellan de olika produkterna. Gillas! Bland annat hittas brödet jag bakade i gjutjärnsgryta och ett recept på äppelkaka med mandel som jag är sugen på att prova.
 
Kika gärna in på Önskas hemsida där det finns mer bra tips på användbara saker i kök och hem. Och för er som inte har tillgång till någon Önskabutik i närheten av där ni bor, finns det en webbshop att tillgå.
 
 
 
Själv har jag fastnat för denna popcornmaskin från Ariete. Visst är den fin? Tror det blir en perfekt julklapp till mina popcornsälskande barn och den retroinspirerande designen gör den till ett kul inslag i köket. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas även att tomten kommer med en Strimlis från Satake. Denna Strimlis är bra att ha när man ska imponera med dekorering av vackra strimlor på allehanda bakverk och maträtter. En perfekt pryl att ha i köket om ni frågar mig.
 
 
 
 
Än är det lite tid att planera och fundera över julklappar. Tyvärr tillhör jag dem som oftast är ute i sista minuten gällande julklappsinköp. Numera kan man beställa det mesta på nätet vilket är ett riktigt bra alternativ till att springa ute i överbefolkade butiker i julruschen. Besparar både tid, måhända pengar och kringhoppande vinterbaciller.
 
En sak till:
Önskas facebooksida hittar ni tävling om fina smycken från Friman. Kanske har just du turen att vinna. In och tävla!
 
Ha en fortsatt bra tisdag!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
enkelt inga julklappar :)