Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Minnen från ett sensommarbröllop!

 
 
När jag ändå är inne i bröllopssfären passar jag på att visa lite bilder från Erika och Jörgens bröllop under sensommaren 2015 som jag hade äran att få få fotografera! Minnena spelas upp när jag sitter här vid datorn och ser alla bilderna. Ett underbart bröllop med ett underbart brudpar med familj.
 
Bröllopet hölls på Agneshill utanför Vellinge.
Har visat några bilder från förberedelserna tidigare. Ni hittar dem här och här, men nedan kommer ett axplock av alla de bilder som togs under dagen. Kan egentligen sammanfattas med ett enda ord:
Kärlek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En fantastisk dag!
 
 
Denna tisdag har jag ägnat åt att samla ihop mig själv i lugnt spatserande i tankar och göromål. Med åren har jag lärt mig det där - hur viktigt det är att stanna upp och fundera över vägen. Målet. Nuet och framtiden. Det är så lätt att bara rusa på och tappa fokus på det som är viktigt. 
Och så har jag börjat förbereda helgens tjejbjudning och Meandi party med att baka cookies med rostade valnötter, vit choklad och en gnutta ingefära. Den sistnämnda ingrediensen var egentligen ett misstag då ingefäran var tilltänkt mitt kvällste men hamnade fel. Nåja. Ibland kan de där misstagen i livet vändas till något poitivt och förhoppningsvis är en ny kaka är född! 
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben