Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Påminnelse från förr och världens största lakritsfest!

 
 
 
Idag dök denna bilden upp i mitt fb-flöde! Facebook har ju en funktion som heter Dela dina minnen och där får man små påminnelser från förr. Kanske både på gott och ont, då det är vissa minnen som inte är odelat positiva.
Men detta minne - från mars 2013 blev jag glad över att se. Muffins med lakritsfrosting!!
 
Åhh, behöver verkligen piggas upp med lite söt färgglad fägring denna gråmulna dag! Dessutom kanske inspiration inför Lakritsfestivalen som äger rum i Stockholm för tionde året i rad den 14-15 april. Jag ska givetvis åka dit! Ett paradis för alla lakritsälskare och världens största lakritsfest!
Här kan du köpa biljetter.
Här hittar du receptet.
 
 
 
 
I kväll ska jag dock inte baka muffins men väl förbereda mig inför ett fotograferingsuppdrag (läs putsa lins, ladda batterier och inviga nytt minneskort) som jag ska på i morgon. Styrelseakademin ska ha årsmöte med tillhörande föredrag och mingel och jag är inhyrd som fotograf. 
Ska bli spännande att se vilka stämningar man kan fånga under en sammankomst i företagskostym!
Alltid lite nervöst men det ska nog gå bra!
 
Och så anländer min H från Stockholm därefter, och vi smygstartar helgen med sammanslutning vid köksbordet under kvällstimmarna i mera avslappnad atmosför, och pratar i kapp oss under inmundigande av te och en och annan ostmacka.
 
Mys.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Känner ingen som älskar lakrits som du ❤
Kul med fotouppdrag!
Kram