Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en favorit - Sommarbärcheesecake!

 
Denna sommarbärcheesecake är en av de cheesecakes vi bakar här på cafeet. Min favorit - fylld med cream cheese, vit choklad och toppade med mascapone och sommarbär. Fast jag brukar variera toppingen och de senaste dagarna har jag gjort en jordgubbscoulies (jordgubbssås) som också bryter av fint mot den söta fyllningen.
 
Receptet har jag publicerat tidigare och det hittar ni i detta inlägg. Rekommenderar er verkligen att baka den!
 
 
 
 
 
 
 Liksom alla andra cafedagar har det varit en lång arbetsdag och jag lämnade inte köket förrän vid tjugotiden. I morgon ska jag åka hem för att hämta hit Lillan och behövde baka i kapp. Dessutom har tidningen varit här idag och ett reprortage kommer publiceras i morgon. Så kul!!
Väderomslaget har varit gynnsamt för cafeverksamheten och idag har vi haft många gäster. Skulle tro att en hel del passade på att åka in till stan för att uträtta ärenden när solen tog paus. Å andra sidan har vi haft ganska fint väder hela dagen trots att jag vaknade till regndroppar som slog mot fönsterutan. Sommarregn behövs också - inte att förglömma.
 
Så. Nu sitter jag här i cafeet. Nöjd. Mätt. Belåten. Känner mig tacksam för varenda dag här. För att jag ska få träffa mina kära barn i morgon (jo...jag saknar dem) och för möjligheten att göra det jag gillar mest. Inte utan hårt arbete - men ändå. Berikande.
 
Hoppas ni alla haft en fin måndag.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Den ser verkligen god ut kakan äskar nog testa d3t ngn dag när baklusten slår till ;-)

Mysigt att få ha dottern med sig :-)

Ha en fortsatt fin vistelse i caféet
kram ❤
Kommentar postad
Huuur ljuvlig & gotti ser inte denna ut ♡ ...
/Kram fina du!
Kommentar postad
Så gottigt!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben