Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Torsdagslängtan!

 
Men ååhhh...längtar tillbaka hit!
Vaxholms hembygdsgård och cafe.....ett nyupptäckt ställe dit jag gärna återvänder. 
 
 
 
Vi var inte direkt ensamma om att besöka cafeet förra helgen. Hela trädgården översvämmades av fikasugna då vädret visade sig från sin bästa sida. Men det finns gott om plats även inomhus om man vill. 
 
 
En av skapelserna som cafeet bjuder - en rulltårtsbakelse som såg helt underbart god ut! Själv provade jag en mousstårta - himmelsk vill jag lova!
Suck...sitter här i torsdagseftermiddagen och blir sååå sugen på både cafeliv och kakor...haha! Tur att det kommer fler helger och fler möjligheter att vända åter till Vaxholm.
 
 
Nu däremot ska jag snart hämta hem H från Lunds centralstation där han landar om en stund. Helgen ska vi spendera tillsammans och bland annat gå på min allra första surströmmingsskiva. Har ju hört så mycket om den där surströmmingen så det ska bli intressant att se om det går ner. Om inte annat vänter en hel del goda tillbehör har jag hört. Men först väntar en del annat fix och så ska vi förhoppningsvis få njuta av både sol och bad. Det senare kanske redan i kväll.  Vi får väl se....
 
Kram Cecce