Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har det goda livet i Oskarshamn.

 
 
Och här sitter jag på terasstrappan in till A och M:s nya hus och försöker se sval ut. Oskarshamn bjöd som vanligt på varmt klimat i form av värme från vänner, shoppinglycka och soligt väder. Jag räknar Oskarshamn till min gamla hemstad, då jag i tidig tjugoårsålder gick på folkhögskola i stan och har sedan dess haft en ovärderlig vän i A, men också fått många andra vänner under årens gång. Har ju dessutom drivit trädgårdscafe på Besvärgatan - något av de roligaste jag någonsin gjort. Det finns många fina minnen alltså. Vissa som jag bär med mig och vårdar i hjärteroten.
 
Det blev denna gång en snabbtur med målet att kolla in nya huset och att hinna få lite tid med A. Jag och Rebecca har sprungit ut och in i butiker, tappat bort min favorithatt, njutit av den godaste chokladpralinen på cafe´Nilssons, bakat cupcakes, kollat fotboll och samlats kring bordet för att käka köttfärspaj. Vi äter alltid köttfärspaj när vi ses - A och jag.
 
 
 
 
Chokladpralin med salt kola. Ååååhhh!
 
 
Eftersom A jobbade passade jag och Rebecca på att baka kladdkaksmuffins för en överraskningsfika tills hon kom hem.
 
 
 
 
Snäääälla mamma...jag vill också ha en katt!!
 
 
 
 
Kvällspromenad och Oskarshamnsvy.
Tre sköna dagar hos A då jag fyllt på energinivåerna i vänskaplig värme utan krav på något annat än  - att bara vara. Såsom man är.
 
Idag laddas det om i lyan här vid västkustens södra del. Det ska packas, fejas, vattnas, handlas. Ungefär i nämnd ordning. I morgon går färden mot Stockholm och skärgården för en veckas fortsatt sommarlovsvarande.
Sommaren 2018 levererar - det må jag säga.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben