Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Min plats i solen!

 
En helg går så fort!
 
Och jag skulle kunna mycket för att få stanna kvar här...vid min plats i solen. Med utsikt över bryggan, svanarna, skärgårdshusen och båtarna som nu seglar förbi i blickfånget. Som att ha en levande tavla framför sig. Vacker och magnifik med en rogivande ram med träd i gröna nyanser omkring.
 
Jag svär i mitt inre över ett icke fungerande wifi, här i vagn 5 på SJ-tåget som ska ta mig mot skåne. Stört omöjligt att ladda upp bilder, men annars skulle jag visa de vackraste sommarvyer. Vyer som man vill krypa in i och simma runt i. På tal om simma har H invigt bryggan och badstegen och vattnet. Jag undrar i mitt stilla sinne vilken kropp som verkligen kan tycka det är skönt att hoppa i 15-gradigt vatten klockan åtta på morognen..haha! Inte min i alla fall. Samtidigt förstår jag att jag möjligen missar något livgivande. Nåväl...jag kommer igen i juli när temperaturen guppar kring 20-gradersstrecket eller däröver. Lovar!
 
 
 
Bilden ovan har H tagit idag någonstans mellan frukost och lunch. Äppelträdet som nu står i full blom och stoltserar på moster och mosters gräsmatta och gör hela viken glad. 
 
Vi har inte bara badat, läst ut en 700-sidig bok, druckit vin, promenarat, solat och förundrats över hur lyckligt lottade vi är som har tillgång till denna plats. Vi (mest H) har även putsat och vaxat en motorbåt till oigenkänlig glans och förhoppningsvis bidragit till någonslags nytta i idyllen.
I eftermiddags träffade vi H:s son och flickvän på Riddarholmen med var sin smältande glass  och hann med en fin umgängesstund i solen.
De där små korta men ack så viktiga mötena med de man tycker om.
 
En helg att minnas alltså. Och nu bråkar både wifi och blogg.se´s verktyg härinne och jag får avsluta om jag ska få iväg denna lilla resumé, innan det lilla tålamod jag har kvar med teknisk apparatur och övergår i tråkigheter.
 
På återseende!
 
Kram Cecce 
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben