Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Ett besök för mycket.

 
 
Hade egentligen tänkt visa bilder från helgen som gick i Stockholm men så hittade jag dessa bilder från en promenad i skymningen i förra veckan.
En otroligt vacker kväll.
 
 
 
 
 
Idag har jag varit hos tandläkaren. Inget konstigt med det, då min årliga kontroll infinner sig i början av november. Alltid lika skönt när det är gjort, då tandläkarbesök alltid föranleder en viss oro (milt uttryckt). Således var jag ganska nöjd när beskedet om att jag inte hade några hål. Dock har jag amalgamfyllningar som behöver bytas ut. speciellt i en tand där amalgamet gjort sprickor i tanden. Ok,,bara att bita i det sura äpplet och ta tiden som erbjuds för utrensning tänkte jag och förutsatte att den tiden nog kunde vänta en månad eller två. Nejdå. Eftersom min tandläkare fått ett återbud i morgon, deklarerade hon att jag kunde ta den tiden. Helt plötsligt lät ingreppet inte lika nödvändigt...haha! Två tandläkarbesök dagarna efter varandra känns lite.....mycket.
Nåväl. Jag lär väl överleva det också. 
Nytt tandläkarbesök i morgon alltså.
 
För övrigt en bra start på veckan med arbete på sjukhusskolan, två avklarade träningspass av lättare slag och behagligt lunkande i vardagsrutinerna. Mörkret faller allt tidigare om eftermiddagarna och energinivåerna därefter. 
Försöker ta dagarna som de kommer och njuta av de små ljuspunkterna i vardagen - det varma kaffet, att lulla runt i lägenheten i mysbyxor och käka knäckebröd med osedvanligt mycket ost, boa in sig i framtidsplaner och hysa tacksamhetskänslor över att allt är som det ska.
Sådana saker.
 
Kram Cecce
 
EvaN
Kommentar postad
Fantastiska bilder! Hoppas att tandläkarbesök nr.2 gick bra.

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben