Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man frotterar sig med bakelser och afterwork och en massagestol däremellan.

 
I fredags (herregud...snart en vecka sedan) mötte jag mina vänner H och M för att ta en fika på stan för att prata ihop oss innan teatern Shakespeare in Love på Kulturhuset i Stockholm. Det har blivit lite av en tradition att vi träffas under novemberlovet då jag under senare år oftast befinner mig i huvudstaden då. Vi har återupptagit kontakten från barndomen sedan livet gjort att vi befunnit oss på olika håll. Såsom det oftast blir när man utbildar, gifter sig och bildar familj. Så mycket roligare nu då vi kan sammanstråla mer obehindrat och liksom bara ta vid där vi slutade sist. Vi som delar uppväxthistoria och är landsortskittade har lika trevligt nu som då.
 
Denna gången blev fikan på Vetekatten med de gudomligaste bakelser som smälte i munnen och en och annan bulle. 
 
 
 
 
 
En suddig fikabild i fredagsvimlet.  
 
 
Denna bakelse! Hade lätt kunnat äta två!
Efter bakelser och en massa prat mötte vi upp den manliga delen av gänget för att käka en bit mat på Vapiano innan vi fortsatte in i teater och föreställning. Åh, en härlig kväll med fina vänner!!
 
 
Även denna torsdagskväll har gått i trevlighetens tecken då jag för någon timme sedan landade hemma efter en afterwork i Lund med min nuvarande kollega Lisbeth och ett gäng gamla sjukhuslärarkollegor. Alltid mysiga tillställningar de där och ett synnerligen angenämt sätt att avsluta en arbetsdag.
 
På tal om angenämheter har Lisbeth´s och mitt arbetsrum idag förärats med en massagestol och jag började dagen med att inviga stolen med kaffekoppen i näven. Tänk er själva. Nybryggt kaffe som inmundigas nedtryckt i en massagestol! Ok...lite skvalpigt måhända, men gudabenådande skönt. 
 
Bra början och bra avslut en torsdag i början på november alltså.
 
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben