Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Cityhelg.

 
 
Hej hej.
Har tillbringat helgen med dessa tre favoriter in the middle of Stockholm.
Det blev en cityhelg där stegräknaren pikat på grund av otaliga steg längs shoppingstråk och restaurangbesök. En riktigt härlig helg tillsammans med de mina.
 
I fredags hade jag och Lisbeth och hennes dotter J sällskap på tåget upp tillsammans med mina döttrar. Ett Stockholmssuget gäng med lite olika mål för helgen. Kul med sällskap för en gång skull. På kvällen sammanstrålade vi för att dela bord på Tezukuri Sushi vid Hammarby Sjöstad då även tillsammans med H och L. 
Har inga bilder i min egen kamera från kvällen men OM jag haft, skulle ni sett bilder på de godaste asiatiska maträtter och sushi, höjda glas och avspända ansikten med leenden på läpparna.
Tack för en supermysig afton.
 
Det supermysiga fortsatte sedan hemma i H:s lägenhet och inget har fattats oss under H.s tak och omsorg, vare sig under fredag, lördag eller söndag. Känns ju oerhört lyxigt att ha sin egen guide i storstan som håller koll på allt ifrån tunnelbanelinjer till gatunamn med generöst sinnelag trots väntande i överbefolkade shoppingrum.
Not bad!
 
 
Ska visa lite fler bilder från helgen när jag hamnar i mer internetvänlig miljö. SJ:s snabbtåg är inte bästa stället att  kommunicera via wi-fi.
 
Så nu är vi på väg hem igen. Lite trötta. Mycket nöjda. Känns extra bra att ha ett helt påsklov framför och laddar för en vecka i ledighet och förhoppningsvis vårvärme. 
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Besök i Kungliga Hufvudstaden, låter lyckat=) Önskar dej ett fantastiskt påsklov!!
Svar: Tack Jessica! Glad påsk!:-)
cecce
Kommentar postad
Så roligt med restaurangbesök :)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben