Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Livet mitt i veckan.

 
På parkeringen där jag bor lyser färger i gult och rött och grönt...
 
 
...och utanför mitt bostadsrättshus spelade elever och personal brännboll när jag kom hem.
 
 
En bild från Lund när jag och kollegan Lisbeth gick ner mot centralstationen och förundrades över de skira björkarna som nyss slagit ut.
Det liksom spritter i kroppen när man inser att om någon vecka kommer knopparna brista på träden och hundra nyanser av grönt lysa i kapp med himmel och sol.
Lovely!
 
 
Fler mobilbilder:
 
 
I går var jag och Rebecca hemma hos syrran och kusinerna i Malmö. MIn syster fyllde år och bjöd oss på lax, potatis och grönsaker. Till efterrätt åt vi kladdkaka som jag hade bakat med vaniljkvarg (i brist på grädde) därtill.
Hurra, hurra på din födelsedag!
 
Fick ingen bild på syster men väl på min snart-trettonåring, i någon slags jag-vill-egentligen-inte-vara-med-på-bild-men-ställer-upp-ändå pose...haha!
 
 
 
Det blev en mysig tisdagsafton med syster och syskonbarn!
 
För övrigt flyter veckan på med arbete på Sjukhusskolan, vardagsbestyr i hemmet och tidiga cykelpass (05.30) i träningsrummet innan jobb. Jajamen. Jag hänger i, med min träningscykling och hoppas att vädret snart bjuder på värme nog att cykla de tre milen ToR till jobb. Vi får väl se när det kan bli.
 
Något som florerar mycket i hjärnkontoret just nu är planeringen för Isaks (mellansonen) förestående student. Inbjudningskort ska skrivas och studentfoto/plansch beställas, kostym ska köpas och bufferätter bestämmas. Det är inte dags än, men jag vet av erfarenhet att det underlättar om man är ute i god tid. Eftersom jag tänkt göra mat och tårta själv kräver det lite extra förberedelse.
 
Men nu ska jag avsluta detta inlägg, dricka en kopp te och sedan bums i säng. I morgon är det redan torsdag och jag ska packa för Stockholm (igen). Denna gång ska jag få sällskap av mina båda döttrar så det ska bli extra roligt.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Ser härligt ut!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben