Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har svårt att lämna.

I samarbete med Bagasi.se 
 
 
Som jag skrev nyss i mitt instagraminlägg:
 
Vissa helger är svårare att lämna än andra.
 
Jag kan återigen summera en vacker helg i skärgården. Även om inte temperaturen kom upp i de arton grader (!) som härbärgerade luftmassorna när jag lämnade Göteborgs centralstation i fredags, har våren varit påtagligt närvarande i skärgården på östkusten, där jag och H spenderat helgen. Vi har avverkat både utefika och årets första utelunch invid husfasaden med värmande solstrålar i ansiktet. Härligt!
Kom dock inte undan trädgårdsarbetet i lördags under moster och morbrors ledning..haha! Inte det jag är bäst på, men hjälper så klart gärna till med det som behövs. Alltså stoppade jag händerna i plastsäckarna med naturgödsel, grabbade tag i rullebören (skottkärra på skånska),sprang upp för backe, ner för backe och avslutade med några regndansmoves, som gav utdelning i morse. Tack, tack! Rosor och tulpanlökarna tackar ödmjukast.
 
Som avslutning på trädgårdsdagen bjöds vi av moster på den godaste köttgryta och äppelpaj med vaniljglass framför kaminen under gårdagskvällen, med storslagen utsikt över viken med vattnet som krusade i kapp med skymningen över grantopparna.
 
Ja, ni hör ju själva.
 
 
 
Måste visa min väska från Bagasi.se. Visst är den fin?
 
Ni som följt mig här ett tag, vet mina packningsbestyr och försök att packa lätt under mina resor mellan Lund och Stockholm. Något som underlättas av en bra väska.
I denna weekendväska får jag plats med både klädtyg, hårgrejor och teknisk apparatur och känner mig dessutom snygg på kuppen. 
 
Kika gärna in på Bagasi.sesom har många fina väskor för olika tillfällen och behov.
 
 
Här satt jag i solen, drack kaffe och kände lördagen i mig!
 
 
Denna utsikt är balsam för själen.
 
Två utbildningsdagar i Göteborg och en helg i skärgården senare befinner jag mig nu på tåget hem mot skåne. Flyttade mig från vagn 4 till bistron då en liten tjej i sätet bakom mig helt plötsligt spydde ner sig. Känns lite dumt att riskera magsjuka när jag klarat mig hela vintern.
Huva!
 
Fortsätter tågresan i bistrovagnen och utnyttjar ställtiden mellan helg och vardag med att dricka kaffe och längta efter upplivande tonåringar på hemmaplan.
Alltid saknade i en kringflackande mammas liv.
 
 
Kram Cecce
Eva N
Kommentar postad
Vilken snygg väska!
Svar: Visst är den:-)
Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben